Termeni si Conditii

Termeni si Conditii pentru vizitatorii site-ului lemarartwork.ro

Introducere

Termenii si Conditiile accesare a websiteului lemarartwork.ro prezentate pe aceasta pagina se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care acceseaza, navigheaza, indexeaza sau folosesc în orice fel website-ul lemarartwork.ro. Vizitarea sau folosirea acestui site înseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.

Terminologie

Lemar Artwork – este un brand comercial detinut de Lemar Artwork SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Raul Dorna nr. 4, ap.57, sector 6, 061584, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/877/2013, cod unic de inregistrare fiscala 31140926.

Prestator/Vanzator – Lemar Artwork sau orice partener marketplace al Lemar Artwork.

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont pe Lemar Artwork si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Lemar Artwork (website, chat, telefon etc) sau in baza unui acord de utilizare pre-existent intre Lemar Artwork si Client care necesita o cerere de oferta.

Cerere oferta – sectiunea din Lemar Artwork formata dintr-un formular prin care se solicita o adresa de e-mail si un nume, care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica care navigheaza pe site-ul lemarartwork.ro, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator/Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Prestator/Vanzatorului, prin intermediul lemarartwork.ro intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator/Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Prestator/Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestator/Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Prestator/Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Prestator/Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Prestator/Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Prestator/Vanzator intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prestator/Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Prestator/Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review/recenzie – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs/serviciu. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un membru al echipei Lemar Artwork.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Prestator/Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Prestator/Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

1.1 Site-ul web lemarartwork.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a companiei Lemar Artwork SRL.

1.2 Continutul site-ului web Lemar Artwork incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, clipuri audio/video prezentate pe platforma, sunt proprietatea exclusiva a Lemar Artwork SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Copierea sau reproducerea continutului fara acordul Lemar Artwork SRL sunt interzise conform legii.

1.3 Website-ul, precum si continutul acestuia sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile la nivel european si international. Utilizatorii nu au dreptul de a copia, stoca, modifica sau transfera cu orice titlu continutul partial sau integrat al website-ului.

2. CONFIDENTIALITATE

2.1 Lemar Artwork va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.

2.2 Lemar Artwork nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe website de catre utilizatorii/vizitatorii acestuia.

2.3 Lemar Artwork isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, reproducerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Lemar Artwork, distribuirea oricarui continut in afara Site-ului, crearea de produse sau servicii derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Lemar Artwork asupra continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Lemar Artwork.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu Lemar Artwork SRL.

Lemar Artwork SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorâte în legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei parti din continut în orice mediu. Utilizatorii pot descarca si tipari continutul Lemar Artwork doar pentru uzul personal sau necomercial.

3. COMANDA

3.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin folosirea datelor din pagina Cerere Oferta sau prin completarea formularului din aceasta pagina, urmand a finaliza Comanda dupa confirmarea de catre un membru al echipei Lemar Artwork in scris, in format electronic sau fizic si efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres a minim 50% din valoarea bunului/serviciului comandat.

3.2. Prin transmiterea Cererii de Oferta, Cumparatorul/Beneficiarul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii acesteia.

3.3. Prin transmiterea Cererii de Oferta, Cumparatorul/Beneficiarul consimte ca Vanzatorul/Prestatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator/Prestator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului/Beneficiarului.

3.4. Vanzatorul/Prestatorul poate anula Comanda/Cererea de Oferta efectuata/transmisa de catre Cumparator/Beneficiar, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • 3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului/Beneficiarului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • 3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Lemar Artwork SRL, in cazul platii online;
  • 3.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4. FACTURARE – PLATA

4.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.lemarartwork.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

4.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator la efectuarea comenzii.

4.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele prin trimiterea acestora prin intermediul postei electronice la adresa contact@lemarartwork.ro

4.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Lemar Artwork SRL prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contract.

5. SESIZARI, RECLAMATII

Toate sesizarile scrise vor primi un raspuns tot in scris. Termenul de solutionare este diferit de la o situatia la alta, in functie de verificarile necesare si poate fi de la 24h pana la 14 zile lucratoare. Desigur, facem eforturi sa raspundem tuturor sesizarilor in 24h, insa in unele situatii, cand depindem de verificari si raspunsuri de la partenerii din care furnizeaza diverse solutii tehnice, acest lucru nu este posibil.

6. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului.

7. FORTA MAJORA

7.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

7.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

8. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Lemar Artwork SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

9. PROMOTII SI CONCURSURI

Toate promotiile desfasurate in afara platformei online, prin intermediul voucherelor sau cupoanelor, sunt valabile numai cu prezentarea voucherului/cuponului fizic in showroom sau online, prin introducerea codurilor promotionale. Un cod este valabil pentru un singur utilizator/client, o singura data.