Servicii Oferite

Servicii Web Complete pentru Succesul Afacerii Tale

Pe aceasta pagina veti gasi informatii complete despre toate tipurile de servicii web pe care oferim in acest moment clientilor nostri.


Creare Site Web

Construim pentru tine si/sau afacerea ta orice tip de site web. Indiferent ca doresti un site web de prezentare sau un magazin online la cheie, noi iti oferim un raport calitate/pret excelent!

Clientii care achizitioneaza un pachet de gazduire site web pentru o perioada de minim 1 an de zile, primesc un discount de 20% pentru site-urile de prezentare si 15% discount pentru magazinele online.

Vezi Tarife & Detalii
Creare Logo

Logo-ul ales pentru compania ta este un lucru foarte important. Daca ai un logo reusit, clientii tai il vor retine usor si compania ta va avea credibilitate.

Acesta este primul pas spre constructia unui brand de succes. Fara un logo bun, imaginea afacerii tale va avea tot timpul de suferit cand posibilii tai clienti iau contact prima data cu aceasta. Construieste-ti imaginea pe baze solide!

Vezi Tarife & Detalii
Management Afacere Online

Ai inceput o afacere si mediul online nu iti este foarte familiar? Ai un produs/serviciu foarte bun dar nu mai ai bani de promovare si de constructia imaginii tale online? Noi te putem ajuta!

Daca ideea ta este de succes si crezi in ea, noi putem prelua managementul afacerii online, construind pentru tine un site/magazin online. Ne vom ocupa inclusiv de investitia in reclama online!

Vezi Tarife & Detalii
Gazduire Website

Un site web bine construit este un bun inceput pentru orice afacere care doreste sa se promoveze in mediul online. De aceea, acesta va avea nevoie de o gazduire de buna calitate, cu conexiuni bune, fara downtime.

Noi iti oferim o calitate inalta a conexiunii, avem o infrastructura moderna cu servere enterprise-grade, marca HP și Del, si oferim certificat SSL gratuit si spatiu nelimitat pentru site-ul tau, incepand de la 2,49 € / luna!

Vezi Tarife & Detalii
Marketing Online

Ai inceput o afacere, ai un site web sau magazin online si totusi vanzarile in online nu sunt extraordinare. Poti alege sa inveti pe banii tai intr-o perioada luuuunga de timp daca nu ai cunostinte tehnice si de marketing online sau ne poti lasa pe noi sa ne ocupam de promovarea facerii tale.

De la campanii de Google AdWords la campanii social media, de la materiale video la campanii de email marketing, vom alege mixul potrivit!

Vezi Tarife & Detalii
Constructie Brand

Ai un logo si un site frumos, produse sau servicii de calitate si totusi nu ajungi la suficienti clienti. Un brand se construieste in timp, cu oameni de calitate si lucruri de calitate, insa mediul online te poate ajuta sa ajungi foate repede la clientii tai potentiali.

Campaniile de brand awareness pot fi de un real ajutor companiilor aflate la inceput de drum sau al celor vechi care nu au investit in aceasta directie. Totul incepe cu o analiza riguroasa a afacerii tale!

Vezi Tarife & Detalii

Cum incepem?

1Pasul
Ne scrii / suni sau bem o cafea impreuna

Ne contactezi si ne explici care sunt nevoile afacerii tale sau viitoare tale afaceri legate de mediul online.

2Pasul
Analizam situatia

Analizam situatia ta, in functie de nevoile tale facem si audit si iti transmitem propunerile noastre.

3Pasul

Discutam propunerile noastre si alegem impreuna cea mai buna solutie pentru tine, ca cel mai bun raport calitate/pret.

4Pasul
Sa Incepem!

Dupa ce am ales solutia optima, trecem la implementare. De la Pasul 1 pana la implementare nu vor trece mai mult de 10 zile lucratoare!