Management Afacere Online

Ai gasit calea spre Succes

Daca ai un start-up sau un o companie care opereaza offline si vrei sa iti dezvolti afacerea si in mediul online pe baze solide, noi te putem ajuta.
Primii pasi spre succesul online

De-a lungul celor 14 ani de activitate am interactionat cu foarte multe companii aflate la inceput de drum care aveau produse sau servicii excelente, uneori chiar inovative, insa nu reuseau sa isi introduca serviciile / produsele pe piata si sa aibe succesul dorit. Sunt, de asemenea, foarte multi producatori in Romania, companii cu mare vechime si cu produse de exceptie pe care i-am intalnit de-a lungul timpul la diverse targuri si expozitii in tara sau in Bucuresti care nu au reusit sa isi creeze un brand si sa le fie recunoscute produsele.

Desi la prima vedere pare simplu sa fii online, lucrurile incep sa se complice in momentul in care vezi ca ai o platforma de vanzari care nu vinde, vezi ca ai un produs bun care nu ajunge cum trebuie pe piata.

Prima intrebare legata de prezenta online este: cat de cunoscut este brand-ul meu online? Stai. Am intrebat ceva legat de brand. Dar tu ai un brand? Ai un logo si o identitate in care potentialii cumparatori / clienti sa isi regasesca propriile valori?

Cand iti promovezi afacerea online fara pregatire de specialitate, fara sa iti fi construit un logo si o identitate bune, nu prea ai sanse de reusita. Daca nu iti permiti un departament de marketing cu cel putin 3 specialisti in online, ce alte optiuni ai? Poti plati o agentie care sa te ajute cu construirea unui logo si cu promovarea prin diverse canale online, dar iti pot garanta succesul? Noi inca nu am auzit de nicio agentie de marketing care sa iti garanteze prin contractul semnat succesul afacerii.

Ce putem face noi?

Noi facem mai mult decat promovarea afacerii tale. Noi te vom insoti pe drum. Dupa o analiza amanuntita a start-up-ului sau afacerii tale offline, vom veni cu propuneri concrete, cu solutii de re-constructie sau constructie a unui brand care sa poata fi usor recunoscut si vom cauta si implementa cele mai bune solutii de promovare online pentru tine. Si, cel mai important, daca nu iti permiti sa investeti in promovare si sa achiti serviciile noastre, noi te vom sprijini si vom investi pentru tine, si vom deveni astfel parteneri.

Ne vom asuma alaturi de tine succesul sau insuccesul afacerii tale. Ce spui? Te-am convins? Trimite o Cerere de Oferta Acum!

Alege Mediul Online

Daca doresti o invetitie mica pentru afacerea ta la inceput de drum sau vrei sa intri in mediul online cu o afacere din offline, hai sa ne cunoastem.

Afla Noutatile

Dupa ce vom intelege proiectul tau si nevoile tale, te vom pune la curent cu toate noutatile mediului online si vom alege cele mai bune solutii.

Solutii Eficiente

Vom avea grija ca toate solutiile alese sa fie implementate corect, pentru a construi pe baze solide si a avea o crestere sigura pe termen lung.

Filosofia Noastra

Facem doar ceea ce ne place, cu pasiune, pentru ca orice lucru facut vorbeste despre noi. Fiecare proiect este pentru un noi un copil, nascut, crescut si lasat apoi sa se descurce pe cont propriu.

Avem un stil de lucru putin diferit de o companie "normala". In ce sens? In sensul ca asa cum noi suntem alesi de clientii nostri si noi ne alegem clientii. Din zece clienti care vin catre noi, de obicei alegem sa lucram cu maxim trei. De ce? Pentru ca ne intereseaza cu ce oameni lucram, ce proiect vom construi si care este motivatia din spatele proiectului respectiv.

Inainte de a lucra impreuna dorim sa ne cunoastem, sa discutam in detaliu proiectul si sa exploram impreuna la nivelul ideilor toate optiunile si oportunitatile pe care ti le poate oferi mediul online pentru a creste in mod constant si sigur.

Ne dorim si ne alegem de obicei parteneri dintre oamenii care inteleg ca, atunci cand reusesti sa faci un business de succes, este minunat sa mai si dai, nu doar sa iei. Toti oamenii de afaceri sunt bucurosi sa aiba un numar cat mai mare de clienti care sa ii ajute prin achizitiile facute sa aiba profituri cat mai mari, insa putini oameni de afaceri fac si gestul de a sustine intr-un mod sau altul comunitatile din care fac parte sau alte proiecte de interes social.

Misiunea Noastra

Incercam sa oferim servicii complete pentru dezvoltarea unor business-uri si brand-uri de succes online, tinand cont si de minim o componenta sociala.

Sa faci comert in mediul online in acest moment este simplu. Extrem de simplu. Sa faci un business de succes dar sa ai si angajati fericiti si multumiti de tine ca angajator, sa te implici in proiecte sociale sau sa ajuti comunitatea sunt lucruri foarte rare. De aceea, apreciem si ne implicam in proiecte care:

  • Doresc sa creeze locuri noi de munca.
  • Sprijina in mod activ protejarea mediului inconjurator.
  • Sustin direct sau indirect programe de educatie.
  • Sprijina dezvoltarea unor proiecte de cercetare.
  • Aduc inovatie care ajuta la protejarea mediului.
  • Aduc inovatie in domeniul energiei regenerabile.

Daca business-ul tau indeplineste cel putin unul dintre criteriile de mai sus, poti fi sigur ca te vom sprijini si ne vom implica activ (uneori chiar ca investitori) in dezvoltarea acestuia, iar tu vei beneficia de discounturi serioase