Despre noi

Ai gasit calea spre Succes

Daca vrei sa reusesti in mediul online ai ajuns unde trebuie! Noi iti vom arata calea spre Succes.
Cum s-a nascut Lemar Artwork

Dupa diverse experinte in companii de IT si dezvoltare software, in 2013, o echipa de designeri, specialisti in marketing online si programatori cu experienta de peste 10 ani au decis sa puna bazele unei companii care sa ofere in principal servicii de web design, dezvoltare software si aplicatii precum si optimizare pentru motoarele de cautare.

Desi in companiile de IT din Romania salariile sunt competitive si specialistii apreciati, toti am simtit nevoia de a scapa de constrangerile unei companii mari si de a ne exprima creativitatea alegandu-ne singuri proiectele si oamenii cu care sa lucram.

Prima decizie a fost eliminarea programului fix, de la infiintarea companiei si pana in prezent (si cat timp va exista aceasta companie) lucram toti de acasa. Si, s-a dovedit a fi o alegere excelenta! Am scapat de plata unei chirii lunare, de amenajarea unui spatiu, de pierdut timp cu deplasarile in jungla urbana a Bucurestiului. Aceasta decizie a dus si la scaderea tarifelor noastre si la respectarea dead-line-urilor!

Vrei sa incepi un business? Afla despre cum poti construi rapid un brand de succes!

Alege Mediul Online

Daca doresti o invetitie mica pentru afacerea ta la inceput de drum sau vrei sa intri in mediul online cu o afacere din offline, hai sa ne cunoastem.

Afla Noutatile

Dupa ce vom intelege proiectul tau si nevoile tale, te vom pune la curent cu toate noutatile mediului online si vom alege cele mai bune solutii.

Solutii Eficiente

Vom avea grija ca toate solutiile alese sa fie implementate corect, pentru a construi pe baze solide si a avea o crestere sigura pe termen lung.

Filosofia Noastra

Facem doar ceea ce ne place, cu pasiune, pentru ca orice lucru facut vorbeste despre noi. Fiecare proiect este pentru un noi un copil, nascut, crescut si lasat apoi sa se descurce pe cont propriu.

Avem un stil de lucru putin diferit de o companie "normala". In ce sens? In sensul ca asa cum noi suntem alesi de clientii nostri si noi ne alegem clientii. Din zece clienti care vin catre noi, de obicei alegem sa lucram cu maxim trei. De ce? Pentru ca ne intereseaza cu ce oameni lucram, ce proiect vom construi si care este motivatia din spatele proiectului respectiv.

Inainte de a lucra impreuna dorim sa ne cunoastem, sa discutam in detaliu proiectul si sa exploram impreuna la nivelul ideilor toate optiunile si oportunitatile pe care ti le poate oferi mediul online pentru a creste in mod constant si sigur.

Ne dorim si ne alegem de obicei parteneri dintre oamenii care inteleg ca, atunci cand reusesti sa faci un business de succes, este minunat sa mai si dai, nu doar sa iei. Toti oamenii de afaceri sunt bucurosi sa aiba un numar cat mai mare de clienti care sa ii ajute prin achizitiile facute sa aiba profituri cat mai mari, insa putini oameni de afaceri fac si gestul de a sustine intr-un mod sau altul comunitatile din care fac parte sau alte proiecte de interes social.

Misiunea Noastra

Incercam sa oferim servicii complete pentru dezvoltarea unor business-uri si brand-uri de succes online, tinand cont si de minim o componenta sociala.

Sa faci comert in mediul online in acest moment este simplu. Extrem de simplu. Sa faci un business de succes dar sa ai si angajati fericiti si multumiti de tine ca angajator, sa te implici in proiecte sociale sau sa ajuti comunitatea sunt lucruri foarte rare. De aceea, apreciem si ne implicam in proiecte care:

  • Doresc sa creeze locuri noi de munca.
  • Sprijina in mod activ protejarea mediului inconjurator.
  • Sustin direct sau indirect programe de educatie.
  • Sprijina dezvoltarea unor proiecte de cercetare.
  • Aduc inovatie care ajuta la protejarea mediului.
  • Aduc inovatie in domeniul energiei regenerabile.

Daca business-ul tau indeplineste cel putin unul dintre criteriile de mai sus, poti fi sigur ca te vom sprijini si ne vom implica activ (uneori chiar ca investitori) in dezvoltarea acestuia, iar tu vei beneficia de discounturi serioase