Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate pentru vizitatorii/clientii site-ului lemarartwork.ro

DEZVALUIREA / STOCAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA

Informatiile pe care ni le oferiti vor fi pastrate pe servere sigure din interiorul Romaniei Garantam ne-transferarea informatiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web catre parti terte. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza informatii personale sau informatii de identificare a persoanelor fizice. Acestea vor fi cerute strict prin corespondenta cu dvs. sau la sediul dvs. in vederea transmiterii unei oferte comerciale, semnarii unul Contract de Confidentitate sau a unui Contract de Vanzare Bunuri sau Prestari Servicii.

Din nefericire, transmiterea informatiilor prin Internet nu este complet sigura. Deşi vom face tot posibilul pentru a va proteja datele personale, nu va putem garanta securitatea datelor transmise spre site-ul nostru; orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastra. O data ce am primit informatiile dumneavoastra, vom utiliza functii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

SECURITATEA SI STOCAREA DATELOR

Utilizam masuri de securitate pentru a va proteja informatiile de accesul persoanelor neautorizate şi împotriva procesarilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor şi deteriorarilor. Vom pastra informatiile dumneavoastra pentru o perioada de timp nedeterminata.

www.lemarartwork.ro poate contine legaturi electronice catre alte site-uri partenere, ale unor furnizori sau contractori/subcontractori. In cazul în care alegeti sa vizitati aceste site-uri, se vor aplica propriile lor politici si preferinte de confidentialitate.

MODIFICARI ASUPRA POLITICII NOASTRE DE CONFIDENTIALITATE

Orice modificari aduse politicii noastre de confidentialitate in viitor vor fi indicate pe site si, daca este necesar, notificate prin e-mail.